Skip to content
BESORA

Oferta pel Bages

Febrer 12, 2020

Donat que les nostres oficines centrals es troben a aquesta comarca, podem plantejar el nostre millor preu per al informes energètics que es facin a la comarca.

Aquesta proposta únicament és vàlida per a contractació on-line o indicant a les nostres oficines vinc per l’oferta 2020!

100€ – TASES i IVA INCLOSOS!

Manresa com a capital de comarca es on actualment estem realitzant el volum més gran de certificacions, lògic d’altra banda, ja que concentra la major població del Bages.

Els municipis situats geogràficament al que és coneix com al Pla de Bages, com Navarcles, Sant Fruitós, Santpedor i també Sallent concentren bona part dels treballs a la comarca.

Sant Joan de Vilatorrada com a segon municipi de la comarca, també gaudeix de la nostra oferta per aquest 2020.

Les poblacions de la conca del riu cardener, Callús, Súria, Cardona també podran aprofitar aquest magnífic preu, doncs encara que els desplaçaments son una mica més grans pel coneixement que tenim de les poblacions també podem oferir-lo.

Si has arribat fins aqií i no hi surt la teva població, no et preocupis també et farem el certificat amb aquestes condicions tant aventatjoses.

Fes servir el següent formulari i ens posem a treballar avui mateix, rapidessa i eficiència. Va ara és el moment!.


GoogleFacebookTwitterInstagramAnunci en premsaAnunci online