Skip to content
BESORA

CERTIFICAT ENERGÈTIC PREU 2020!

informe energètic

Aquí trobaràs tota la informació que et cal per contractar el teu certificat energètic, i tenir el més aviat possible la teva etiqueta energètica, et resoldrem dubtes, alhora que t’oferim el millor preu.

EL FEM RÀPID, BÉ, i ECONÒMIC

Si has arribat fins aquí buscant el millor preu per a un certificat energètic, d’entrada t’hem de dir que no vas desencaminat.

No obstant creiem que és important que valoris també, la nostra experiència, el compromís de fer-lo amb l’úrgència que necessitis i amb tècnics molt qualificats.

CONSULTA EL PREU EN FUNCIÓ DE LA TEVA POBLACIÓ O COMARCA

Ens ajustem al màxim

OFERTA ANY 2020 CERTIFICACIÓ

100€ amb TAXES I IVA INCLOSOS

Bé deixem el preu uns moments i parlem una mica de que és un certificat energètic

QUE ÉS UN CERTIFICAT ENERGÈTIC?

La certificació energètica vol ser una avaluació quantitativa i objectiva del comportament energètic de l’edifici, que ha de ser presentada de manera comprensible a l’usuari. Per realitzar aquesta avaluació de l’edifici, s’ha establert una metodologia de càlcul, i per fer arribar els resultats a l’usuari, una etiqueta tipus.

EN QUINS CASOS ÉS OBLIGATORI

S’estableix la seva obligatorietat en el moment de posar en venda o lloguer un habitatge, un local. També ho és pels nous edificis.

PER QUE SERVEIX?

La principal utilitat és la d’informar al comprador o llogater de les característiques energètiques de la finca que adquireix. A la fi es tracta de que pugui saber el consum energètic que tindrà.

Escalfar una casa amb la lletra G pot costar més del doble que una amb la lletra A, per això és tant inportant disposar d’aquesta informació.

PER LLOGAR UN GARATGE O UN TRASTER NECESITO UN CERTIFICAT ENERGÈTIC?

No et preocupis, per llogar un traster o un garatge no cal fer-la, ja que no són considerats espais habitables.

PUC LLOGAR EL PIS SENSE CERTIFICAT?

De cap manera és posible llogar o vendre una vivenda sense disposar previament del certificat. És bàsic que el llogater o comprador disposi previament de tota la informació de l’immoble.

estalvi

PER LLOGAR EL MEU APARTAMENT DE LA PLATJA NECESITO L’ETIQUETA

Si l’ús és temporal (1 més de vacances) no és necessaria l’etiqueta, un altre cosa seria que el lloguer fos per tot l’any.

QUINA QUALIFICACIÓ ENERGÈTICA PUC OBTENIR

Amb l’obtenció del certificat es qualificarà l’immoble amb una lletra que va de la A a la G, sent la A la màxima qualificació que es pot obtenir, i que ha de ser l’objectiu sempre que es pugui, especialment en nous edificis, oreformes doncs permetrà un estalvi energètic al llarg de la vida de l’immoble.

HAURÉ DE FER OBRES?

En cap cas la certificació energètica obliga a fer cap actuació a l’edifici o vivenda, la seva finalitat és únicament informativa.

COM MILLORAR EL RESULTAT DE LA CERTIFICACIÓ

El certificat energètic indica a mode de recomanació les reformes que es poden fer a l’habitatge per millorar la seva qualificació energètica.

energia verda

Un cop estudiat l’edifici el nostre tècnic proposarà les mesures que més incidència tindrien en la qualificació energètica del immoble.

NECESSITES TAMBÉ UNA ITE?

Si també et cal la inspecció tècnica del teu edifici aquí et donarem el millor preu i una mica de informació.

ET CAL UNA CÈDULA D’HABITABILITAT?

Sol ser habitual que quan fem una certificació energètica també és necessiti una cèdula d’habitabilitat. Aprofita un dels nostres packs!

Si la vostre població es troba a les comarques del Bages, Berguedà, Moianés, Lluçanés, Osona o Anoia us oferim el millor preu del mercat, rapidesa i economia al màxim nivell.

Aquesta OFERTA només tindrà validesa si es contacta on-line o a les nostres oficines es fa referència a la informació vista a aquesta web, indicant vinc per l’OFERTA 2020.

Aquesta oferta està pensada especialment per la gent de les poblacions del Bages: Sallent, Artes, Manresa, Navarcles, Balsareny, Navàs, Santpedor, Castellnou, Súria, Cardona, Fonollosa, Callús, Sant Joan de Vilatorrada, Sant Fruitós de Bages, Sant Vicenç de Castellet, Marganell, Avinyó

Si no hi ha la teva població no et preocupis, si està a la comarca et fem el preu.

Al Berguedà també hem pensat amb la gent de Casserres, Puig-reig, Gironella, Berga, Bagà, Guardiona, Saldes, Avià, Olvàn, Borredà i Montmajor.